0252-521856 hout@broekhofhout.nl

– OVER BROEKHOF HOUT –

Broekhof Hout is een houtgroothandel, timmerfabriek en kozijnenspecialist, opgericht in 1975. Onder de naam Broekhof Houthandel neemt Piet Broekhof in dat jaar de houthandel van de familie Heemskerk over. In de eerste jaren handelt hij vooral in sloophout. Dit wordt in de regio opgehaald, in de werkplaats spijkervrij gemaakt en vervolgens doorverkocht.

Groei en bloei

Na verloop van tijd breidt de familie Broekhof het assortiment uit met hout- en bouwmaterialen. Een slimme stap, want al snel ontdekken lokale aannemers en particulieren de uitstekende service van Broekhof Houthandel. De vraag naar producten groeit, met name naar kozijnen, ramen en deuren. Broekhof Houthandel investeert in machines en mensen en wordt al snel gezien als de regionale specialist in de kozijnenbranche.

Nieuwe start

Zoon Ferry Broekhof neemt in 1997 het stokje over van zijn vader. In 2001 wordt het pand getroffen door bliksem. De hierna uitslaande brand doet verwoestend werk en noodzaakt de familie om uit te kijken naar een nieuw bedrijfspand. Dit wordt in 2005 op de huidige locatie aan de Hoogduinweg 11 in De Zilk gerealiseerd. Dit moderne bedrijfspand is een ongekende luxe voor directie én werknemers. Na enkele jaren in een noodgebouw te hebben gewerkt kan hier een nieuwe start worden gemaakt.

Kwaliteit bewijst zichzelf

Broekhof Houthandel wordt Broekhof Hout. Een bedrijvige onderneming waar meer dan voldoende ruimte is voor houtopslag en voor houtbewerking. Met een goed bereikbaar pand, vakkundige medewerkers, een uitstekend geoutilleerd machinepark en een sterk specialisme – het vervaardigen van kozijnen en gevelelementen – is Broekhof Hout veelzijdig, vakkundig, vertrouwd en bovendien helemaal klaar voor de toekomst!

Verzorgingsgebied

Werkgebied regio Duin- en Bollenstreek 
Noordwijk, Noordwijkerhout, Katwijk, Sassenheim, Voorhout, Warmond, Lisse, Lisserbroek, De Zilk, Hillegom, Teylingen, Rijnsburg  

Werkgebied Randstad 
Aalsmeer, Amstelveen, Nieuw-Vennep, Haarlemmermeer, Wassenaar, Bloemendaal, Heemstede Haarlem, Zandvoort, Oegstgeest, Leiden, Leiderdorp, Hoogmade,  Voorschoten, Zoeterwoude