0252-521856 hout@broekhofhout.nl

– Specialist in kozijnen –

Maatwerk in kozijnen

Broekhof Hout is gespecialiseerd in houtwerk en kan daarom houten kozijnen leveren in vele soorten en maten. Van standaard in serie vervaardigd deur- of raamkozijn tot complete serre of op maat gemaakt houtskelet.

Pen- en gatverbinding

De houten kozijnen – veelal van hardhout – worden door computergestuurde machines vervaardigd. Afwerking en detaillering worden zo op de millimeter nauwkeurig uitgevoerd, wat de levensduur beduidend verbetert. Kenmerkend voor een Broekhof Hout kozijn is de traditionele dubbele pen- en gatverbinding. Onze werkwijze maakt onze gevelelementen oersterk en tevens moeiteloos te plaatsen.

Topkwaliteit gevelelementen

Of u nu een enkel kozijn vervangt of een heel project van gevelelementen voorziet, u wilt te allen tijde kunnen rekenen op een perfect passend, duurzaam en onderhoudsarm product. Met Broekhof Hout kozijnen haalt u die topkwaliteit in huis.

Zorgvuldige afwerking

Broekhof Hout kozijnen hebben een lange levensduur. Dit komt doordat wij elk product zorgvuldig afwerken. Niet alleen met een 2- of 3-laags Sikkens grondverf en/of laklaag, secuur gekitte beglazing en duurzame lijmen, maar ook met beslag en hang- en sluitwerk voorzien van het Politie Keurmerk.

Afwerking op maat

Naast standaard producten, lever Broekhof Hout ook maatwerk. Wilt u gecertificeerd hang- en sluitwerk, glas-in-lood of inbraakwerend glas? Of wilt u de kozijnen in een bepaalde RAL-kleur geleverd hebben? Bij Broekhof Hout is heel veel mogelijk. Neem contact op, wij informeren u graag.

 

Broekhof Hout: veelzijdig, vakkundig, vertrouwd